Träpellets

Vi är en lokal producent av pellets med minsta möjliga miljöpåverkan. Med råvaror inom kommunens gränser och mycket korta hemleveranser av färdig produkt. Det är ett koncept vi är ensamma om!

Beställ träpellets online

Nu kan du beställa 8mm träpellets online till bra pris – vi levererar inom en radie på 3 mil Vi levererar pellets bland annat till: Norberg, Borlänge, Säter, Hedemora, Långshyttan, Stora Skedvi, Gustafs, Dala-Husby. Vi har lagt upp de postnummer som vi levererar till gratis i kassan. Om du anser att du bor inom 3 mil men ditt postnummer inte finns med så kontakta oss på: 073 – 62 99 682 eller via sjonsbopellets@gmail.com så ordnar vi.


Postnummer vi levererar till har flyttat till kassan. Välj den typ av värmepellets du vill ha, småsäck eller storsäck, och fyll i din adress så ser du ifall vi har kostnadsfri hemleverans till dig. Vi levererar garanterat till Norberg, Borlänge, Säter, Hedemora, Långshyttan, Stora Skedvi, Gustafs, Dala-Husby och lägger till ert område om det inte redan finns med.

Ni kan köpa och hämta pellets vid fabriken i Sjönsbo
Hämtat vid fabrik, småsäck på pall (832 kg) – billigast
Styckevis på säck – smidigast
Storsäck med pris per kg – enklast

Vi har även räntefri delbetalning kontakta oss så berättar vi mer.

Vad är pellets?
Pellets är ett så kallat biobränsle och kallas ofta för bränslepellets. Tillverkningen sker genom att överflödigt trä från träförädlingsindustrin torkas, mals ner, pressas och processas. Därefter lagras de i väntan på beställning. Varan hämtas i fabrik eller levereras till slutanvändaren.

Pelletsbrännare?
Pelletsbrännare, också kallad pelletskamin, används för att vid förbränning av pellets värma upp hus och vatten. Dessa ersätter i stor utsträckning vanliga oljebrännare.
Visste du att Sverige är ledande i utnyttjande av biobränslen?

Vi levererar inom området på kartan, från pelletsfabriken i Hedemora

karta_161021

Bor du utanför vår 3 mils radie, kika in våra återförsäljare.

Bildgalleri