Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Johannisbergs Trä & Pall AB

E-post: sjonsbopellets@gmail.com
Telefonnummer: 073-6299682

Organisationsnummer: 556353-3990

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Johannisbergs Trä & Pall AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Johannisbergs Trä & Pall AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Johannisbergs Trä & Pall AB  ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktkostnad

  • Fraktkostnad ingår i pallpriserna vid hemleverans.
  • Jag har ett retursystem på pallarna som pelletsen kommer på. Det innebär att om jag t.ex. kommer med fyra pallar så vill jag ha fyra i retur.

Betalningsalternativ

Vi tar Swish, kort och skickar faktura mot 30 dagar betalning.

Betalningsalternativ vid hemleverans

  • Kunden får en faktura vid hemleverans på 30 dagar från oss.
  • 3 månader räntefri delbetalning med en engångskostnad på 300 kr.

Hämtat vid fabrik

  • Faktura 30 dagar, kortbetalning, kontant.

Leverans

  • Fri hemleverans. Normal leveranstid är ca 7 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad. Vi levererar inom en radie på 3 mil . Vi har lagt upp de postnummer som vi levererar till. Om du anser att du bor inom 3 mil men ditt postnummer inte finns med så kontakta oss på: 073-6299682 eller via sjonsbopellets@gmail.com så ordnar vi det.
  • Varorna hämtas vid fabrik.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Sekretess

Johannisbergs Trä & Pall AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till sjonsbopellets@gmail.com.

Johannisbergs Trä & Pall AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Johannisbergs Trä & Pall AB  att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Johannisbergs Trä & Pall AB

E-post: sjonsbopellets@gmail.com
Telefonnummer: 073-6299682